Genummerde documenten laten drukken

Wij maken regelmatig drukwerk met een volgnummer erop of een unieke code. Toegangskaarten, formulieren, loten, bonnen, certificaten, diploma’s, vergunningen en aktes. Denk aan het briefje van de postbezorger dat je je pakje hebt gemist, het genummerde bonnetje van een bewaakte garderobe, een kortingsbon met actiecode, je vervoersbewijs, een verpakking met barcode, een poster met QR-code, een kraslot (code met kraslaag) en ga zo maar door.

Genummerde documenten drukken

Een nummer of een code op een document maakt het document uniek, traceerbaar, waardevol of zelfs beveiligd. Je kunt een belangrijk document bijvoorbeeld beveiligen door er een unieke code op te drukken in UV-inkt.

Wil je meer weten over het drukken van genummerde documenten? Neem contact met ons op.

WhatsApp chat