Skip to content

Scodix polymere printtechniek laat je afbeeldingen uit het drukwerk springen

De nieuwste Scodix digitale drukpers laat een afbeelding uit het drukwerk springen. De innovatieve polymere printtechniek zorgt voor een 3D-perspectief door transparante hoogglanslak op geselecteerde delen van het drukwerk aan te brengen:

3d-effect van hoogglanslak op drukwerk

 

Ook kan de machine in één drukgang transparante lak verhitten en er folie op aanbrengen. Op kleine formaten (tot 50 x 70 cm) levert dit een prachtig 3D-effect op (bij grotere formaten wordt meestal de coldfoil-techniek gebruikt):

3d-effect van folie op drukwerk

 

Hier zie je de Scodix:

Scodix digitale drukpers

 

Omdat het om een digitale techniek gaat, kan iedere uiting 100% uniek zijn, zoals bij gepersonaliseerde ansichtkaarten. De machine drukt op grote snelheid reliëfprints, superglanzende lakken en folie. Scodix-techniek is ook voor offsetdrukwerk beschikbaar.

Wil je ook een 3d-effect in uw drukwerk realiseren? Neemt u dan contact met ons op.

Scroll To Top
WhatsApp chat